Vinn VM-drakten til Spania fra Unisport!

Valencia er klar for siste halvdel av 2017/18-sesongen og det alle i Spania nå lurer på er om de kan gjenvinne formen og gi Barcelona kamp om tittelen helt til sesongslutt. Når det i tillegg kun er seks måneder til VM-sluttspillet i Russland starter, er det ingen grunn til å tro at innsatsen til Valencia-spillerne blir mindre den siste halvdelen av sesongen.

Kanskje er dette et tegn på at Valencia igjen vil prege både toppen av spansk fotball og landslaget i årene som kommer. Når Spania vant 2 EM-gull og 1 VM-gull mellom 2008-2012 var det alltid spillere fra Valencia med på å prege laget, som David Villa, Carlos Marchena, Juan Mata og David Silva. Men i VM-troppen i 2014 og EM-troppen var det ingen spillere som på daværende tidspunkt spilte for Valencia,  forhåpentligvis vil dette ikke være tilfellet til sommeren.

For å gjøre alle Valencia-supportere klare til sommerens VM-sluttspill, arrangerer Penya Chescandinavia og Unisportstore.no en konkurranse sammen hvor man kan vinne en Spania-drakt! Unisportstore.no er Norges største online-fotballbutikk med et stort utvalg fotballdrakter, fotballsko og mye mer. Du kan til og med velge en nåværende eller tidligere Valencia-spiller å få trykket på ryggen. Se VM-drakten til Spania her!

For å bli med i konkurransen skal du:
1. Lik facebook-siden til Penya Chescandinavia og Unisport
2. Kommenter i innlegget om konkurransen på siden til Penya Chescandinavia hvilke Valencia-spillere du håper å se i sommerens VM-sluttspill.

Vinneren blir annonsert den 20. Februar

Lykke til!

Leave a Reply