Vinn VM-drakten til Spania fra Unisport!

Valencia er klar for siste halvdel av 2017/18-sesongen og det alle i Spania nå lurer på er om de kan gjenvinne formen og gi Barcelona kamp om tittelen helt til sesongslutt. Når det i tillegg kun er seks måneder til VM-sluttspillet i Russland starter, er det ingen grunn til å tro at innsatsen til Valencia-spillerne blir mindre den siste halvdelen av sesongen.

Kanskje er dette et tegn på at Valencia igjen vil prege både toppen av spansk fotball og landslaget i årene som kommer. Når Spania vant 2 EM-gull og 1 VM-gull mellom 2008-2012 var det alltid spillere fra Valencia med på å prege laget, som David Villa, Carlos Marchena, Juan Mata og David Silva. Men i VM-troppen i 2014 og EM-troppen var det ingen spillere som på daværende tidspunkt spilte for Valencia,  forhåpentligvis vil dette ikke være tilfellet til sommeren.

For å gjøre alle Valencia-supportere klare til sommerens VM-sluttspill, arrangerer Penya Chescandinavia og Unisportstore.no en konkurranse sammen hvor man kan vinne en Spania-drakt! Unisportstore.no er Norges største online-fotballbutikk med et stort utvalg fotballdrakter, fotballsko og mye mer. Du kan til og med velge en nåværende eller tidligere Valencia-spiller å få trykket på ryggen. Se VM-drakten til Spania her!

For å bli med i konkurransen skal du:
1. Lik facebook-siden til Penya Chescandinavia og Unisport
2. Kommenter i innlegget om konkurransen på siden til Penya Chescandinavia hvilke Valencia-spillere du håper å se i sommerens VM-sluttspill.

Vinneren blir annonsert den 20. Februar

Lykke til!

One Comment

  1. Kriss Robin Eriksen

    Jeg ønsker og se Dani Parejo briljere på midtbanen for La Roja sammen med Rodrigo Moreno som blir toppscorer og Jose Luis Gaya som utkonkurrerer eks Valencianista Jordi Alba på venstrebackplassen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.