Vi summerar insatserna

De sex spelarna tillhörande Valencia CF någon gång under eller hela förra säsongen är som ni alla vet ute ur turneringen i Brasilien. Det var fullt med intressanta insatser från de mindre landslagen med Feghouli i spetsen medan Portugal åkte ut väldigt tidigt. Här kommer summeringen av VM insatserna.

Feghouli mot Tyskland...
Algeriets Sofiane Feghouli var en bidragande faktor till varför det gick så bra för Algeriet. I mina ögon så var han den mest framträdde spelaren ut av den grupp spelare som summeras i den här artikeln. Alright, visst står han i god konkurrens med Eduardo Vargas och Guardado. Det fick bli Feghouli, som stod för ett mål och två framspelningar. Inget att klaga på för denna VM debutant som säkerligen får sina rubriker tills vi har kommit förbi deadline av Silly Season. Dags att göra allt och lite till för att behålla Feghouli som visade hela sitt goda register i VM.

Highlights
Algeriet – Belgien = 1 – 2 
Syd Korea – Algeriet = 2 – 4
Algeriet – Ryssland = 1 – 1
Tyskland – Algeriet = 2 – 1

 

Vargas gör mål mot Spanien
Chiles Eduardo Vargas spelade alla fyra matcher för sitt Chile som gjorde en magisk insats i VM. Det kunde även ha gått längre om det inte hade varit saknaden av det rätta flytet som måste finnas sida vid sida. Sett till Eduardos insatser var den mot Spanien som dem flesta av oss och säkerligen Vargas tar med sig inför kommande säsong. Målet som sänkte Spanien ekade runt hela världen och likt Feghouli blev det två framspelningar för Vargas.

Highlights
Chile – Australien = 3 – 1
Spanien – Chile = 0 – 2
Holland – Chile = 2 – 0
Brasilien – Chile = 1 – 1 (3-2 i straffar)

 

Guardado
Mexikos Andrés Guardado var tillsammans med Vargas och Feghouli som imponerade bäst i VM. Det blev 1 mål av Mexikanen och visst var det en slående syn när vi såg honom spela? För det var så pass längesedan jag såg honom kämpa så hårt och kan vi få se det i Valencia CF så kommer varenda en av oss va något mindre oroliga. Den explosive Mexikanen är det vi alla vill se.

Highlights
Mexiko – Kamerun = 1 – 0
Brasilien – Mexiko = 0 – 0
Kroatien – Mexiko = 1 -3
Holland – Mexiko = 2 – 1

 

 

Pereira

Costa och Perreira...

Helder Postiga
Portugal med trion Ricardo Costa, Joao Pereira och Hélder Postiga var långt ifrån nöjda när de fick åka hem efter gruppspelet. En förkrossande förlust i premiären mot Tyskland och det svajiga spelet mot USA gjorde segern mot Ghana otillräcklig för vidare avancemang. Ricardo fick två matcher och Pereira medverkade i alla tre medan Postiga fick 16 minuter genom ett inhopp mot USA

Highlights
Tyskland – Portugal = 4 – 0
USA – Portugal = 2 – 2
Portugal – Ghana = 2 – 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.