Fede Cartabia til Córdoba, Rodrigo nærmer seg.

Rodrigo Moreno

Selv om redaksjonen er preget av sommerferie, skjer det fortsatt mye i Valencia om dagen. Oppkjøpet av klubben står på trappene, noe som igjen gjør at spillere inn og ut lar vente på seg. Selv om det er relativt stille på kontorene, har det begynt små bevegelser.

Denne helgen ble det kjent at forrige sesongs store gjennombrudd Fede Cartabia blir utlånt til Córdoba den neste sesongen. Unggutten som hadde en god sesong for Valencia forrige sesongen, skal spille med drakt nummer 10 for det nyopprykkede La Liga laget. Låneavtalen innebærer en fremtidig kjøpesum slik at Córdoba kan sikre seg unggutten på permanent basis for €8m. Fede Cartabia selv har uttalt at han ønsker å returnere til Valencia etter låneoppholdet.

Fremtiden til Jeremy Mathieu er usikker, etter at det tidligere i dag kom rapporter om at Barcelona har gått med på å betale de €20m Valencia krever for spilleren. Om det er hold i ryktene har katalanerne møtt spillerens utkjøpsklausul, og dermed forsvinner nok franskmannen. Spilleren selv skal ha fortalt klubben at han ønsker å spille for Barcelona neste sesong. Tidligere har Barcelona kun vært villige til å tilby €15m for franskmannen, mens Valencia har nekten å selge spilleren for mindre en €20m.

Míchel Herrero er svært nære en låneavtale til Getafe. Låneavtalen skal vare ut de neste 2 sesongene. Spilleren som ble hentet tilbake til klubben etter at han hadde en strålende sesong med Levante har slitt med å overbevise på banen og ville fått det tøft med å få nok spilletid denne sesongen ettersom Valencia allerede har hentet André Gomes til klubben. I tillegg spekuleres det i om Enzo Pérez er på vei inn.

I dag ble det offentliggjort at den 33-år gamle midtstopperen Ricardo Costa er fristilt fra sin kontrakt med Valencia. Grunnen til fristillelsen skal være spillerens høye lønn og alder. Portugiseren kom fra Lille til Valencia i 2010. Vi i Chescandinavia vil takke for den tidligere kapteinen for hans bidrag, og ønsker spilleren lykke til videre.

Både João Pereira og Sofian Feghouli har droppet sin siste ferieuke. Dermed har begge returnert til klubben og skal være klare for å reise med klubben på turne i Europa og Amerika. Denne turneen starter i morgen.

André Gomes har allerede ankommet klubben fra Benfica. Nå kommer det rapporter fra Valencia om at Rodrigo også befinner seg i byen. Det ventes at det tidligere Real Madrid-produktet blir presentert av klubben i svært nær fremtid. Begge spillerne lånes ut av Peter Lim til klubben, som etter planen skal kjøpe spillerne av finansmannen etter at klubbkjøpet er gjennomført.

Kjøpet ser nå ut til å nærme seg slutten, det betyr også at Enzo Pérez nærmer seg klubben. Argentineren har vært linket til klubben hele denne sommeren, og var delaktig i Argnetinas 2. plass i denne sommerens VM. Spilleren selv har vært svært hemmelighetsfull om sin fremtid.

Nå har ryktene om Jackson Martinez igjen startet å spinne i media. Noen medier melder at Peter Lim kommer til å hente spissen så fort oppkjøpet av klubben er gjennomført. Andre medier melder at klubber fra England er interessert i spilleren. Vi får med andre ord ha is i magen og se hva fremtiden bringer.

 

For de som er ekstra interesserte anbefaler jeg å følge med på Twitter for å holde seg oppdatert. For nyheter å diskusjoner følg @mulu83 @EirikSPedersen @paalpot75 @vcf_nordic og @ximovcf. I tillegg legger klubben ut mye fint stoff på VCFplay, der kan du følge treningene og andre aktiviteter klubben gjør i pre-season.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.