Chenytt 25.06.2014

#Chenytt 25.06.2014 #vcfnordic

Amaedo Salvo har reist til Singapore for å møte Peter Lim og redde salget av klubben etter at Singaporeren skal ha fått kalde føtter. Grunnen skal være flere dokumenter sendt til ham. Hovedbekymringen er et brev fra selskapet Newcoval, mye omtalt de siste dagene og beskrevet i gårsdagens linkede artikkel. I går kveld viste showverten Julio Insa frem papirene som er sent til klubben, Fundación, Lim og tilbake til avsenderen Jose Granell som representerer eieren av 50% av Newcoval, Aedifica. Bankia tok i løpet av gårsdagen parti med Valencia gjennom en skriftlig bekreftelse til Lim om at de ikke støtter Granell. Bankia kontrollerer de øvrige 50% i Newcoval gjennom Bankia Habitat. Dagen i dag er regnet som D-Dagen for forhandlingene; enten går man videre, eller ikke.

Imens har fansen gjort sitt gjennom å gjøre hashtaggen #LimTeQueremos eller #LimViVilHaDeg til verdenstrendende. Så fort det var et faktum fikk Amadeo Salvo tilsendt skjermdumpen av faktumet på flyet på vei til Singapore. Taggen fortsatte å trende gjennom natten og overgikk blant annet VMrelaterte tagger.

Juan Bernat har i likhet med Jeremy Mathieu bedt om at Valencia forhandler en overgang. Rufete gjentok samme beskjed; klausl,klausul og klausul.

Mestalla får nytt gress foran den nye sesongen. De siste dagene har en gravemaskin gravd opp hele banen

I Italienske media kobles Valencia til en overgang for Esteban Cambiasso som forlater Inter gratis i sommer

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.