Chenytt 23.07.14

Dani-Parejo

For få minutter siden ble det kjent at Jeremy Mathieu fullfører overgangen til Barcelona. Spilleren har lenge vært linket med den katalanske klubben, og har selv ønsket overgangen. Dette skjer samtidig som Valencia er på reise mot Peru for deres turne i Sør Amerika. Barcelona har jobbet hardt får å få overgangen i land før spilleren forlot Spania. Spilleren forlater troppen på mellomlanding i Madrid, å setter kursen nord-øst mot Barcelona. Overgangssummen skal ligge på €20m, hvor €10m betales umiddelbart. Resterende €10m blir betalt over perioder. Valenciapresident Amadeo Salvo hylles på sosiale medier for å ha klart å skvise ut alle de €20m fra Barcelona, som i utgangspunktet ikke ønsket å betale mer en rundt €15m for spilleren.

Dani Parejo har nylig blitt utnevnt til kaptein av Nuno. Spilleren som kom til Valencia i 2011 hadde en vanskelig start i klubben, men har de siste sesongen vokst som spiller. Nå blir det spennende å se om spilleren fungerer som leder. Sammen med Parejo vil trolig Diego Alves figurere som kaptein denne sesongen.

Som allerede nevnt er Valencia på vei til Peru for å delta i  EuroAmericana-turneringen. Spillerne som er tatt ut til denne turneringen er:

Keepere: Guaita, Alves og Jaume.

Forsvar: Barragán, João Pereira, Otamendi, Vezo, Victor Ruiz, Cissokho og Gayà.

Midtbane: Javi Fuego, Guardado, Parejo, De Paul, Robert Ibánez, Piatti, Feghouli, André Gomes, Carles Gil, Dani Ramírez og Viera.

Angrep: Vinícius og Paco Alcácer.

 

Opprinnelig skulle Jeremy Mathieu deltatt, men på grunn av den nevnte overgangen til Barcelona blir spilleren igjen i Spania. En annen ting som er viktig å legge merke til er at Éver Banega ikke er tatt med til tross for at spilleren har deltatt på klubbens sesongoppkjøring. Årsaken til dette er ikke kjent, men mye tyder på at Banega er ferdig i klubben.

Rodrigo forventes å presenteres i nær fremtid, men om han vil komme etter til Peru er ikke kjent.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.