Chenytt 23.06.2014

#Chenytt 23.06.2014 #vcfnordic

Amadeo Salvo kalte i går inn til ekstraordinært styremøte i Valencia CF. To temaer vil være på agendaen; Enigheten med Lim og oppstyret rundt selskapet Newcoval som mener de har krav mot klubben. Newcoval ble skapt av Bankia og Generalitat Valenciana, sammen med Manolo Llorente som Valencia-president for å ferdigstille det nye stadionet og selge det nye. Avtalen var allerede da omstridt ettersom den ville etterlate klubben uten eiendeler. Arbeidet strandet senere, men nå mener altså den ene parten i Newcoval, Aedifica, at de har rett på penger fra klubben. Klubben på sin side sitter på råd fra tre individuelle jurister som sier Newcoval ikke vil ha noen krav mot klubben, og at de må rette seg til Bankia. Det er ventet at Salvo erklærer noe i den retning etter styremøtet

Det er ventet at Aurelio Martinez vil kalle inn til ny stemmeavgivning i Fundación i dag. Møtet vil da tidligst skje på Torsdag, siden det må kalles inn til med 3 dagers frist.

Enzo Perez avviste i går at han har signert noe som helst og sier alle avgjørelser vil bli tatt etter VM. Det er tidligere meldt fra både portugisisk og spansk media at avtalen er klar til signering.

Jonas er i ferd med å sikre seg italiensk pass, noe som enten kan fasilitere at han fortsetter å utgjøre en del av troppen, eller at han blir enklere å selge, for eksempel til….Italia.

Nye rykter rundt interesse for Thorgan Hazard har oppstått både i England og Belgia

Ifølge Plaza Deportiva har Lim meddelt Fundación at det lovte beløpet på 60 millioner euro i spillerkjøp, sannsynligvis vil bli større. Stallen kan gå mot en totalrenovasjon som flere aviser har spekulert i over tid.

Miguel Brito mener Nuno Espirito Santo vil overraske som eventuell ny trener for Valencia. Han beskriver landsmannen som veldig tett på spillerene og en som bygger laget bakfra med et solid defensivt fundament.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.