Chenytt 22.06.2014

#Chenytt 22.06.2014 #vcfnordic

I går kom endelig et positivt svar fra Peter Lim og kontrakten som rent juridisk gjør salget til en realitet er klar til signering. Det er ventet at Fundación nå vil kalle inn til møte onsdag eller torsdag for å endelig stemme over salget. Avtalen skal innebære at Generalitat Valenciana og Fundación får slettet sin gjeld til Bankia.

Valencia har det travelt med å få inn penger ettersom skatteåret for klubben avsluttes 30. Juni, noe som også er datoen da man betaler ut andre halvdel av årslønnen til spillerne. Slik situasjonen er i dag har man ikke disse pengene og er avhengige av de lovte 35 millioner euro fra Meriton.

Valencia skal ha kommunisert til diverse agenter at de venter å være “back in business” neste uke. Da vil man gjenoppta arbeid med salg, kontraktsfornyelser og selvfølgelig kjøp.

Barcelona nekter å gi opp Jeremy Mathieu, og Rufete skal ha vært i møte med Andoni Zubizarreta nord i Valenciaregionen. Der fikk Barcelona igjen nei og beskjed om at det er klausulen eller ingen overgang. Barcelona skal ha tilbudt Christian Tello som mulig mellomlegg.

Både valencianske og portugisiske aviser melder om Valenciainteresse for Benfica-keeper Jan Oblak. Valencia skal være favoritter for Real og Atletico Madrid.

Ever Banega linkes til engelske klubber, Marseille og Besiktas og kan være en av de første som forsvinner.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.