Chenytt 20.06.2014

#Chenytt 20.06.2014 #vcfnordic

Cadena SER var tidligere en av de mest betrodde lokale radiokanalenene når det kom til Valencia og det som skjedde i or grundt. Nå hadde mange sagt de burde endre navn til Cadena BLIND etter at deres informasjon nok en gang ble avvist av Fundación. SER mente å vite at en dekan ved universitetet for jus hadde blitt bedt om råd i forhold til kontrakten som Fundación skal etter planen undertegne med Peter Lim og at denne dekanen hadde frarådet klubben å selge til Lim. Det ble hurtig avvist av Fundación via en offisiell pressemelding som innrømmet at de hadde bedt dekanen om hjelp til å overse kontrakten, men at det gjaldt en tidlig versjon og at det ikke hadde vært mottatt noen anbefaling om ikke å skrive under.

Innkallingen til et nytt voteringsmøte lar vente på seg. Likevel mener Fundación at alt går i henhold til planlagt tidsperspektiv. Imens har ABC gjengitt informasjonen over og hevder at i alle fall 7 medlemmer i Fundación vil stemme mot å signere kontrakten og at flere vil stemme blankt. Det er nå 23 som skal stemme. I klubben og hos Fundación viser de stor ro og tro på at situasjonen løser seg. Det antas at planlagt tidslinje er “mañana, mañana”.

Det er linket flere Benficaspillere til Valencia enn Steven Gerrard har gitt bort avgjørende mål (mange altså…). Fokuset er nå rettet mot keeper Jan Oblak som også skal være jaktet av Real Madrid og Atletico Madrid.

Mundo Deportivo og Barcelona fortsetter å drømme om Jeremy Mathieu. Det gjør også katalanernes sportsdirektør Andoni Zubizarreta som i går ringte Valencia. Igjen. Samtalen skal ha forløpt omtrent som: “Hei, det er Zubi,….jeg…”. “Gjelder det Mathieu?”. “Ja…ehh, vi…” “biiip biiip biiip”.

Andres Guardado har plutselig funnet ut hvordan han spiller fotball igjen og overbeviser stort for Mexico. Nå har flere klubber tatt kontakt med Valencia for å kjenne spillerens situasjon.

Enzo Perez er, som han har vært i de siste 14 ukene, nesten klar for Valencia. Det mangler bare et møte altså. Ja og kanskje et lite et til. Ett i Brasil. Ett i Lisboa. Ja, han er nesten klar nå. Kanskje. Det kan være et par møter til som mangler.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.