Chenytt 19.06.2014

#Chenytt 19.06.2014 #vcfnordic

Portugisiske aviser stoler på sine spanske kollegaer når de nå også melder at Nuno Espiritu Santo er på vei til Valencia og vil ønske å ta med seg midtstopper Marcelo og midtbanespiller Felipe Augusto.

O jogo melder om Atletico Madrid-interesse for Jan Oblak som også skal være ønsket av Valencia. Avisen melder at Benficas president Viera vil ha minst 20 millioner for den unge sloveneren.

Valencia har hatt et første møte med representantene til Juan Bernat som kunne vise til mye interesse rundt venstrebacken. Valencia er dermed usikre på om de makter å beholde canteranoen.

Rufete har denne uken hatt samtaler med Wanda om videre sponsing av klubbens ungdomssatsning. Frem til nå har Wanda sponset canteraene til Valencia, Atletico og Villarreal, men ønsker nå å velge én.

Superdeporte kjører Spania-killer Eduardo Vargas, som av Fifa ble kåret til kampens beste spiller og som også scoret et av målene i går. I tillegg presenterer de Nuno Espirito Santo under overskriften “Slik er Nuno: Personlighet, karakter, press og fart”

Fundacion venter på en godkjenning fra Peter Lim av salgskontrakten før de kaller inn til møtet der salget endelig skal besluttes og undertegnes. Lim fikk dokumentet Mandag kveld og er i gang med å studere den. Fra klubben venter man ingen vanskeligheter ved avstemningen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.