Chenytt 18.06.2014

#Chenytt 18.06.2014 #vcfnordic

Valencia fortsetter å vente på at salget endelig skal bli gjennomført. Det har tatt PwC noe lenger å ferdigstille rapporten over endringer enn det man antok. Dermed kan selve voteringen bli utsatt fra denne torsdagen til en dag i neste uke.

Cheikou Kouyaté ser ut til å gå til West Ham. Det er delte meninger om grunnen er at han ble lei av å vente på Valencia eller om Valencia  ga beskjed til spilleren om at han ikke lenger var ønsket. Det alle er enige om er at verden starter eller slutter ikke med Kouyaté.

Det russiske budteamet fortsetter å sende dokumentasjon til alle involverte parter og truer med det ene og det andre. Samtidig filtrerer de gjennom media at deres tilbud var det beste og hevdet støtte fra Gazprom. Det russiske gasselskapet nekter imidlertid for at de er involverte og hevder dokumentet er falskt. Lederen for budteamet skylder 6 millioner euro og har 79 saker mot seg i domstolene i Benidorm.

I går; møte mellom Amadeo Salvo og Juan Antonio Pizzi. Salvo kunne ikke gi argentineren noen garanti for at han får fortsette i klubben, noe som skal ha ført til at Pizzi ønsker å trekke seg uansett om man ender opp med å ville beholde ham.

Valencia fortsetter å linkes med Benficaspillere, denne gang keeperen Jan Oblak. Han kjenner den som ryktes som ny valenciatrener, Nuno Espiritu Santo meget godt fra en tid i Rio Ave.

Jorge Mendes, spillerens representant og Benficapresident Luis Filipe Viera var alle i Belo Horizonte i går der det er sagt de kommer til å sluttføre overgangen til Enzo Perez. Det er i første rekke Meriton som kjøper spilleren før de eventuelt leier ham ut til valencia når og hvis salget går igjennom.

A Bola slår opp at Valencia vil konkurrere med Benfica om forrige sesongs beste spiller i portugisisk liga; Bebe.

Jonas er på vei bort og skal ha blitt tilbudt Hellas Verona

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.