Chenytt 12.06.2014

#Chenytt 12.06.2014 #vcfnordic

Bankia mener avtalen de har kommet frem til med Lim er bra såvel for banken som Lim og veldig bra for klubben. Hvis de sier det så (…)

Cheidou Kouyaté, Aleix Vidal og Javier Espinosa står alle på vent frem til Peter Lim er på plass i klubben. Almeria-spilleren Vidal uttalte seg i mindre hyggelige ordelag om klubbens nye eier i går: “hvis noen kommer for å selge historier om spillere til 40 millioner…det er normalt at man vil ha spillere med et større navn. Det er normalt at man aspirerer til å signere noe bedre enn meg, det ville vært tullete Folk foretrekker de, men ender opp lurt.”

Ifølge Plaza Deportiva og våre egne kilder skal det ikke foreligge et tilbud til Javier Espinosa om kontrakt. Klubben har tidligere informert seg om hans situasjon, men skal ikke se på ham som en potensiell verving nå.

Lay Hoon, Peter Lim’s høyre hånd, satt i går i møte med Aurelio Martinez. Der ble noen av detaljene fra avtalen med Bankia diskutert. Møtet karakteriseres som “vellykket”. Hoon og hennes kolleger tilbrakte mer enn 15 timer i Valencias kontorer i går med å gå gjennom klubbens finansielle situasjon.

Mer og mer tyder på at Peter Kenyon vil få en rolle i klubben på det økonomiske planet. Mannen med en fortid i Manchester United og Chelsea nyter stor tillit hos Lim.

Diego Alves har avtalt møte neste uke for å fortsette samtalene om ny kontrakt. Juan Bernat er neste ut som skal i kontraktsforhandlinger.

Arsenal skal ha vist interesse for Jackson Martinez ifølge portugisiske Record

Ifølge O jogo er Valencia og Enzo Perez enige om en 4årskontrakt. Det gjenstår ifølge avisen at klubbene blir enige.

Før Valencia gjennomfører signeringer må følgende skje:

  • PwC vil ferdigstille en oppsummering av endringene fra det tilbudet som ble stemt for 17. Mai
  • Aurelio Martinez vil trekke seg som president og en ny velges for Fundación etter at han
  • Fundación stemmer over salget og godkjenner
  • Partene møtes hos notaren for signering
  • Meriton Holdings tar over eierskapet og har fullmakt til å signere
  • Deretter kan man begynne å signere. Prosessen ventes å ta en til to uker.

Slik vil Mestalla se ut etter at ansiktsløftningen er ferdig:

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.