Chenytt 03.08.14

Nyhetsoppdatering 03.08.14.

vcf-monaco

Valencia spilte 2-2- mot Monaco i åpningskampen av Emirates Cup i går. Valencia lå unner 1-0 etter selvmål av midtstopper Vezo, men snudde kampen til sin fordel ved å score to mål. Et selvmål av Monacos Carvalho startet snuoperasjonen før innbytter Paco Alcácer scoret 2-1 målet. Det så lenge ut som Valencia skulle vinne kampen, men Monaco scoret på et langskudd av Ocampos. Det kommer en mer utfyllende artikkel om denne kampen senere i dag.

Senere i dag klokke 15:00 spiller Valencia sin andre kamp i turneringen. Denne ganger er det portugisiske Benfica som er motstander. Benfica tapte forøvrig sin kamp i går mot Arsenal hele 5-1. Kampen sendes på Cmore både i Norge, Sverige og Danmark.

Når vi først er inne på Benfica kan vi nevne at det kommer rykter om at Benficaspiller Enzo Pérez stadig nærmer seg en overgang til Valencia. Skal vi tro dagens rykter lander spilleren i Valencia i morgen. Om dette stemmer vil Enzo gå igjennom en medisinsk undersøkelse der før han lånes ut til Valencia på samme måte som Rodrigo og André Gomes.

I går signerte Jackson Martínez ny kontrakt med FC Porto som strekker seg til 2017. Dette er i utgangspunktet dårlig nytt for Valencia som lenge har vært linket til spilleren. Det som er vært å merke seg er at utkjøpsklausulen til spilleren ble senket fra €40m til €35m, noe som kan tyde på at spilleren kanskje er på vei ut likevel.

Rykter seier at Éder Álvarez Balanta skal være klar for Valencia, men at overgangen er utsatt til Valencia får frigjort en plass på utenlandskvoten. Klubben jobber med å selge Jonas samt at Otamendi og De Paul skal jobbe med sine EU-pass.

Éver Banega skal ha sagt at han ikke ønsker å spiller for Valencia igjen, noe hans agent avkreftet litt senere. Spilleren skal uansett være på vei ut. Sevilla skal være interessert. Éver selv vil helst tilbake til argentinske Newell’s hvor han var på lån forrige sesong.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.