Chenytt 02.07.14

Dani Ramirez

Real Madrids Dani Ramírez skal være enig med Valencia om personlige betingelser, etter at spilleren ikke får ny kontrakt i Madrid. 22-åringen har denne sesongen spilt for Real Madrid III i Segunda B, hvor han scoret 9 mål på 36 kamper. Spillestilen beskrives som “lik” Juan Mata. Denne parallellen er vel uansett uunngåelig da også Mata tokk turen til Valencia fra Real Madrid på free transfer i sin tid.

Det ventes at Juan Pizzi i morgen får beskjed om at han er ferdig i klubben. Petter Lim ønsker ikke Pizzi med videre. Alt tyder på at Rio Ave-manager Nuno Espírito Santo er mannen som tar over roret. Nuno er klient av stjerneagenten Jorge Mendes som er noe som ligner på en “nær-venn” av Peter Lim. Nuno er kjent for sitt fokus på et organisert og godt forsvar, samtidig som han ønsker å angripe med høyt tempo når laget først vinner ballen.

Walter Gargano kommer inn på listen av spillere som ryktes til Valencia. På denne listen finnes blant annet Esteban Cambiasso og Atléticos Adrián López. Denne listen burde leses med sveisebriller og en stor menge salt.

Jeremy Mathieu har skal fortalt klubben at han ønsker å reise til Barcelona. Valencia ønsker fortsatt ikke å selge spilleren for mindre en utkjøpsklausulen, men at spilleren selv ønsker seg bort gjør situasjonen vanskeligere for klubben. Barcelona skal etter rapportene ha tilbudt Adriano for å lette på Valencias krav, selv om dette ikke ser ut til å virke.

Vicente Guaita skal være ønsket av Real Sociedad etter at deres keeper Claudio Bravo nylig forlot klubben til fordel for en tilværelse på østkysten og Barcelona.

Rufete kan være ferdig som sportsdirektør få måneder etter at han tokk over jobben. Rufete er ønsket med videre i klubben, men med en rolle som sjef for antiseraene. Det vare denne rollen Rufete hadde før han ble overtalt av Salvo om å ta jobben som sportsdirektør.

Salget som så ut til å gå riktig retning blir fortsatt satt på vent av at Newcovals påstander om at de har krav for erstatning. Newcoval var konstruksjonselskapet som skulle fullføre byggingen av Nou Mestalla. Som tidligere nevnt gjør dette kravet Peter Lim nervøs, og han har tidligere vurdert å trekke seg fra kjøpet av klubben, noe Salvo skal ha overtalt han til å ikke gjøre. Salget venter fortsatt på garantier fra Bankia og Generalitat Valencia. For mer om salget av klubben følg @mulu83 på twitter.

Vi beklager at det er noe uregelmessige oppdateringer, men sommerferien er over oss.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.